Over Monreale

De Smart Building Professionals

Monreale is begin 2019 opgericht door Marcel Klok. Marcel heeft een brede werkervaring en (alumni)netwerk binnen verschillende branches, te weten: Techniek, ICT en Vastgoed. Hij heeft bij toonaangevende bedrijven werkervaring en inzichten opgedaan in de acquisitie, initiatie, uitvoering  en exploitatiefase van trajecten, zowel  bij de adviseur als bij de installateur/leverancier en zowel  in ICT (hard- en software) als Techniek en Vastgoed.

Hij heeft een HTS opleiding Elektrotechniek – informatietechnologie, een MBA in de ICT en staat geregistreerd als Vastgoed Manager Expert bij de VGME.

Naast diverse opleidingen en trainingen heeft hij Post-HBO opleidingen gevolgd op het gebied van Projectmanagement, Telecommunicatie en Internet, Intranet & Multimedia.

Zijn laatste twee vrij recente opleidingen zijn geweest: ‘Innovaties in de kantoren markt’ aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) en ‘Big Data en Artificial Intelligence’ aan Nyenrode Business Universiteit.

Marcel ‘spreekt meerdere talen’, kan goed het grote geheel ‘begrijpen en overzien’ en een brugfunctie (interdisciplinair) vervullen binnen organisaties en trajecten.